Tuorein sisältö

Anssi Kela laulattaa tähtiä hyväntekeväisyyden nimissä

21.05.2008 klo 09.17 | Luettu: 1987 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kela järjestää 12. kesäkuuta yhteistyössä Live Nationin kanssa Helsingin Tavastia-klubilla hyväntekeväisyyskonsertin, jossa Anssin seuraksi lavalle kiipeää näyttävä joukko suomalaisia eturivin artisteja sekä afrikkalainen supertähti, Suomessa ensimmäistä kertaa vieraileva reggaelaulaja Rocky Dawuni.

Kotimaisista staroista mukana ovat mm. Hanna Pakarinen, Jenni Vartiainen, Jippu, Mariko, Ilkka Alanko, Jonna Kosonen, Lasse Kurki, Siiri Nordin ja Kim Herold.

Konsertissa artistit esittävät itse valitsemiaan coverbiisejä Anssi Kelan ja hänen yhtyeensä säestämänä. Artistit esiintyvät palkkiotta ja konsertin tuotto tilitetään UNICEF:ille.

- Idea syntyi kuullessani Rocky Dawunin saapuvan vierailemaan Suomeen. Tutustuin häneen käydessäni UNICEFin Tukijoukko-kampanjan yhteydessä Ghanassa ja päätin, että kun kerran tuollainen kaveri saadaan Suomeen, niin pitäähän hänelle jonkinlainen keikkakin järjestää. Aluksi tavoitteena oli jotain huomattavasti pienimuotoisempaa, mutta pian mopo karkasti käsistä ja homma paisui hyväntekeväisyyskonsertiksi.

- Ghanassa käydessäni vakuutuin siitä, että Suomesta käsin annettu apu menee konkreettisesti perille. Täältä pohjolasta käsin on toisinaan vaikea ymmärtää kuinka pienillä summilla voidaan käytännössä tehdä todella paljon hyvää. Yhden leffalipun hinnalla voidaan ostaa kehitysmaan tai kriisialueen lapselle mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään. Muutaman keskioluen hinnalla voi lunastaa palan toivoa, toteaa Anssi Kela.

Liput: 12 € ennakko / 14 € ovelta


V2.fi | J.A. Kaunisto
< John Woo juhlii kiin... Suutele rokkitähteä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tane

Rekisteröitynyt 26.06.2007

21.05.2008 klo 11.50

Ilkka \o/
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova