Tuorein sisältö

Suutele rokkitähteä - oikein luvan kanssa ja kameran edessä!

21.05.2008 klo 09.29 | Luettu: 2403 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oletko aina halunnut...mutta et ole uskaltanut ryhtyä. Rokkitähden kaa. Plaza.fi-nettisivuston Rokkitähden suudelma antaa mahdollisuuden päästä imuttelemaan suosikkistaraasi - ihan luvan kanssa.

Rocktähden suudelma on Walter de Campin kuvaama ja ohjaama 10 videon sarja - alkaen juhannuksen alusviikolla Plazan Kaistalla. Kussakin videossa yksi kuuluisa suomalainen mies- tai naisrocktähti suutelee ihailijansa kanssa.

Rocktähtien suutelijoiden paikat laitetaan hakuun rocktähti kerrallaan. Jos suutelijavalinta osuu sinuun, Walter de Camp vie sinut kohtaamaan rocktähden. Ehkä Tavastian takahuoneeseen, festarin backstagelle, rocktähden kotiin, johonkin Kaivopuiston edustan saareen - tämä on elämää ja rocktähdet ovat arvaamattomia.

Yksinkertaista...sinä ja ihailemasi tähti suutelette. Walter de Camp kuvaa sen, ja teidän suudelmanne tulee kaikkien nähtäväksi verkkoon. Uusi Rocktähden suudelma -video ilmestyy joka viikko kesäkuun puolivälistä lähtien.

Sarjan kaksi ensimmäistä suudeltavaa tähteä ovat Remu ja Cristal Snow.

- Mitä tahansa Remu tekee, se tapahtuu tyylillä. Sen tähden on huikeaa, että Remu aloittaa sarjan. Muilla rocktähdillä on sitten koko kesä aikaa hioa tyyliään ja vastata haasteeseen, Walter de Camp sanoo.

- Cristal Snow on boy queen. On tosi jännää nähdä, miten boy queen suutelee, jatkaa Walter.

Remun ja Cristal Snow'n suutelijan paikat on jo laitettu hakuun, hakuohjeet voit tarkistaa täältä.

- Tällaista ei ole tehty missään muualla maailmassa. Suomalaiset ovat taas edelläkävijöitä. Meidän ei tarvitse noudattaa kansainvälistä formaattia. Rocktähdet ja heidän ihailijansa ovat vapaita hoitamaan homman parhaaksi katsomallaan tavalla. Marco Bjurström ei juonna tätä sarjaa, Walter de Camp painottaa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Anssi Kela laulattaa... Iskelmätähdelle huip... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova