Tuorein sisältö

Sacha Baron Cohen on kuvannut salaisen show'n Trumpin kaudella - päivitetty

09.07.2018 klo 21.36 | Luettu: 3541 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivitys: sarjaa esittää myös HBO Nordic. Ensimmäinen jakso tulee tarjolle tänä sunnuntaina ja loput maanantaisin. Tiedotteen mukaan "sarjassa tullaan kohtaamaan tunnettuja ja tuntemattomia amerikkalaisia vaikuttajia sekä politiikan että kulttuurin saralta tuttuun Sacha Baron Cohenin tyyliin".

Alkuperäinen uutinen:


Sacha Baron Cohenin uudesta show'sta tihkuu lisätietoja. Alta löytyvä video antaa ymmärtää, että Ali G:n, Boratin ja Brünon luoja on onnistunut jälleen haastattelemaan ihmisiä, jotka eivät tiedä kuka hän on. Borat-leffa oli niin suosittu, että Brüno-leffan kuvaaminen tuotti lieviä vaikeuksia. Onko tuoreempien floppien sivuvaikutus se, että Sacha on kyennyt vielä yhteen yllätyshyökkäykseen?Videolla esiintyvä entinen varapresidentti Dick Cheney on vesikidutuksen eli "waterboardingin" ystävä. Hänen mukaansa vesikidutus ei ole kidutusta ja hän on painottanut, ettei sitä amerikkalaisiin käytetä.

Sarjan nimi on Who is America? ja se alkaa sunnuntaina. Sarjan koti Showtime vihjasi aluksi, että tiedossa on jotakin suurta, hävytöntä ja kylmäveristä, josta he eivät saa sanoa yhtään mitään ja salassa useimmat yksityiskohdat pysyvät yhä.


Ensimmäinen vinkki sarjasta oli tämä twiitti, jonka mukaan Sachalla on presidentti Donald Trump mielessä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rachel Weisz ja Emma... Kaikki naiset suljet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova