Tuorein sisältö

Idol-tuomari Simon Cowell pyysi anteeksi haukuttuaan voittajan esityksen!

22.05.2008 klo 09.30 | Luettu: 2602 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

David Cookin voittoon ratkennut American Idol sai lisämaustetta tulikielisen Idol-tuomari Simon Cowellin yllättäessä kaikki rehellisellä anteeksipyynnöllään. Mies oli edellisenä iltana antanut negatiivista palautetta kisan voittaneen David Cookin esityksestä - nukutun yön ja videotarkistuksen jälkeen Simon oli valmis myöntämään virheensä.

Hopealle päätynyt David Archuleta sai tuomareilta hehkutusta John Lennonin Imagine ja Elton Johnin Don't Let the Sun Go Down on Me-viisujen esityksestä. David Cook sai huonompaa palautetta Collective Soul-yhtyeen viisusta The World I Know. Varsinkin Simon antoi palautetta terävällä kielellä. Simon ihmetteli Cookin valintaa, miksi piti laulaa vieras biisi ja ottaa suuri riski - mies olisi voinut vetää jonkun hyväksi testatuista kisabiiseistään. Archuleta päihitti tuomarien mukaan selvästi David Cookin viimeisellä näyttöhetkellä.

Keskiviikon finaalilähetyksessä Simon pyysi puheenvuoroa ennen tulosten julkistamista. Simon pyysi anteeksi kovia sanojaan. Idol-tuomari oli kotona katsonut pätkän uudelleen ja todennut olleensa turhan kärkevä...esitys ei ollutkaan niin yksiselitteinen ja huono. Simonin mielestä hän oli kohtuuton ja kommentit olivat epäkunnioittavia David Cookia kohtaan.

Oppii se vanhakin koira uusia temppuja...

Lähde Reuters

(katso myös V2.fi-uutinen USA sai uuden Idol-voittajan)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< USA sai uuden Idol-v... Ilosaarirock valmis ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova