Tuorein sisältö

Scarlett Johansson antoi periksi ja jätti "liian miehisen" mafialeffan

13.07.2018 klo 23.30 | Luettu: 4689 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Scarlett Johansson on jättänyt elokuvan Rub & Tug. Tositapahtumiin perustuva rikosdraama kertoo lääkkeillä ja hieromalaitoksilla keinotelleesta naisesta, joka pukeutui mielellään mieheksi ja mahdollisesti harkitsi sukupuolenkorjausta. Johansson ei ole harkinnut mieheksi muuttumista itse ainakaan julkisesti, joten ammattilaisloukkaantujien mukaan hän ei saa näytellä tätä hahmoa. Allekirjoittanut esitti vastakkaisen mielipiteen täällä.

Kohua pahensi se, että Johansson alunperin käski osoittaa kritiikin heille, jotka ovat näytelleet transhahmoja menestyksekkäästi aiemmin. Hän pyytää anteeksi tätä karkeaa töksäytystä ja kertoo oppineensa lisää sen jälkeen. Hän on kiitollinen siitä, että keskustelu Hollywoodin harjoittamasta syrjinnästä jatkuu.

Muutamat transnäyttelijät ja heidän kanssaan työskennelleet alleviivasivat heti, mikä on olennaisin asia: jos on normaalia harkita Johanssonia tällaiseen rooliin, myös transnäyttelijöille pitäisi antaa tilaisuus tavoitella monipuolisempia rooleja. Tuoreen lausunnon mukaan Johanssonkin kannattaa reilua linjaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO ja Joss Whedon t... Poppari Kylie Minogu... >

Keskustelut (2 viestiä)

oifwnfviohg

14.07.2018 klo 09.39 3 tykkää tästä

ei tarvi kohta naytella kun roolin saa vetaa vain henkilo itse. kuka nayttelee robottien roolit
lainaa
Bubs

14.07.2018 klo 15.42 3 tykkää tästä

On kyllä varmaan rankkaa pahoittaa mielensä 365 päivänä vuodessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova