Tuorein sisältö

Potkut saanut Rick and Morty -luoja ei väitetysti ollut enää merkittävä tekijä (paitsi äänenä)

07.02.2023 klo 20.00 | Luettu: 687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Justin Roiland on toinen Rick and Morty ja Solar Opposites -sarjojen luojista. Hän on myös päähenkilöiden (Rick, Morty, Korvo) ääninäyttelijä, joten hänet panoksensa oli merkittävä näihin päiviin saakka riippumatta siitä, mitä muuta hänestä sanotaan. Hän on saanut potkut näistä ja muista hommistaan, koska häntä syytetään entisen naisystävän pahoinpitelystä. Oikeisjuttu on kesken.

Hollywood Reporter maalailee kuvaa miehen muista ongelmista. Oikeisjuttu oli shokki monille Roilandin kollegoille, mutta Roilandin käytöstä he ovat pitäneet kyseenalaisena jo vuosia. Roilandia on syytetty seksuaalisesta ahdistelusta työpaikalla, ja hän on väitetysti lähetellyt aggressiivisia ja seksuaalisia viestejä muille naisille.

Useiden nimettömien lähteiden mukaan Roiland ei ole osallistunut sarjojensa tekemiseen viimeaikoina lukuunottamatta ääninäyttelemistä. Monet kollegat eivät ole kuulleet hänestä vuosiin, eivätkä tuoreimmat ole tavanneet häntä edes videopalavereissa.

Väitetysti Roiland ei ole enää puheväleissä Rick and Mortyn toisen luojan Dan Harmonin kanssa. Kuvauksen mukaan he tukivat toistensa tyylejä ideaalisesti sarjaa luotaessa, mutta kun sarjasta tuli hitti, Harmon pyrki koko ajan parempaan rakentamansa tiimin kanssa, jolloin tylsistynyt Roiland jäi edustamaan "penishirviöitä ja pökäleitä, joilla on silmät". Roiland temppuili työpaikalla ja jäi lopulta kotiin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Christoph Waltz ylit... Ostockin päänimet ju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova