Tuorein sisältö

Netflix-sci-fi Altered Carbon jatkuu uuden pääosanesittäjän voimin

27.07.2018 klo 22.30 | Luettu: 5695 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on näyttänyt vihreää valoa tieteissarjan Altered Carbon - Muuntohiili toiselle kaudelle. Kuten jo aiemmin paljastui, Joel Kinnamanin ei missään vaiheessa ollut tarkoitus jatkaa pääroolissa. Tässä maailmassa muistot voidaan tallentaa "tikulle" ja päähenkilö Takeshi Kovacs vaihtaa ruumista moneen kertaan matkojensa aikana. Alkuperäistä Kovacsia näytteli takaumissa Will Yun Lee.

Seuraavaksi roolissa nähdään Anthony Mackie. Hänet tunnetaan Marvel-leffojen lentävänä supersankarina Falconina ja muun muassa elokuvista The Hurt Locker ja Kohtalon valvojat.

Ensimmäinen kausi kertoi kokonaisen tarinan ja nyt uusiksi menevät myös maisemat ja tukijoukot. Jos muutama näyttelijä on palaamassa, Netflix ei vahvista sitä vielä. Toinen kausi koostuu kahdeksasta jaksosta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mowgli eli synkempi ... Tänään tv:ssä: huipp... >

Keskustelut (4 viestiä)

Sfmb

28.07.2018 klo 00.36 5 tykkää tästä

Surullista. Hyvä tarina on paras lopettaa huippukohtaansa. Harmittaa tämä alituinen "franchising-lypsäminen". Westworldkin meni piloille toisesta kaudesta...
lainaa
Renny

28.07.2018 klo 01.08 5 tykkää tästä

Harmin paikka. Kinnaman veti hyvän roolin ja ukon äijäilyä oli mukava seurata. Toivottavasti sentään Martha palaa tokalla kaudella. Tissit olisi kiva nähdä toistamiseen.
lainaa
HArtsa

Rekisteröitynyt 10.06.2017

28.07.2018 klo 02.50 3 tykkää tästä

Olisikohan nyt vuorossa sarjan toinen kirja, eli Broken Angels?
Toivo elää.
lainaa
Lihatuomari

Rekisteröitynyt 17.01.2012

28.07.2018 klo 22.18 1 tykkää tästä

Sfmb kirjoitti:
Surullista. Hyvä tarina on paras lopettaa huippukohtaansa. Harmittaa tämä alituinen "franchising-lypsäminen". Westworldkin meni piloille toisesta kaudesta...

Vahvat mutuilut sille, että tämä tehdään seuraavan kirjan pohjalta. Ainakin uusi casting ja miljöö viittaavat siihen suuntaan ettei kyseessä ole mikään "franchising-lypsäminen". Täysin eri asia jos tekeillä olisi suora jatko jo päättyneelle tarinalle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova