Tuorein sisältö

Sotapossut Mel Gibson & Colin Farrell julistavat huumesodan

31.07.2018 klo 23.45 | Luettu: 2606 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Mel Gibson ja Colin Farrell tähdittävät toimintaelokuvaa War Pigs. Leffa kertoo entisistä merijalkaväen sotilaista, jotka ovat menettäneet yhden omistaan huumekartellille ja yleisesti ottaen pettyneet elämään. Viimeinen tehtävä, jonka aikana kostetaan kartellille ja kääritään taskuun miljoonia dollareita huumerahaa, kuulostaa ratkaisulta.

Kuvaukset alkavat lokakuussa. Ohjauksesta vastaa Norjan poika Tommy Wirkola, joka tunnetaan mm. elokuvista Død snø, Hannu ja Kerttu: Noitajahti ja What Happened to Monday.

Leffasta selvittyään Gibson ohjaa itse sotaelokuvan Destroyer, joka julkistettiin toukokuussa. Se sijoittuu Okinawan taistelun aikoihin kuten Gibsonin Hacksaw Ridge ja kertoo jälleen tositarinan sisukkaasta sodankäynnistä. Hävittäjälaiva USS Laffey pysyi pinnalla äärimmäisen kovan tulituksen keskellä.

Lähdeuutinen väittää, että Mark Wahlberg tähdittää Destroyeria. Kun Destroyer julkistettiin, uutinen oli se, että Gibson saattaa näytellä Wahlbergin kanssa elokuvassa The Six Billion Dollar Man ennen Destroyeria. Wahlberg sanoi pari päivää sitten, että hän haluaa kuollakseen työskennellä Gibsonin kanssa ja pian, mutta hän ei pitänyt mitään varmana.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 64 hullua supersanka... Tänään tv:ssä: James... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova