Tuorein sisältö

Weekend Festivalista koko perheen tapahtuma - 'vanhukset' ja juniorit ilmaiseksi

06.08.2018 klo 10.32 | Luettu: 671 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä 17.-19. elokuuta pidettävä Weekend Festival on päättänyt tarjota vapaan sisäänpääsyn kaikille yli 69-vuotiaille ja alle 10-vuotiaille musiikin ystäville.

Kaikille tänä vuonna vähintään 69 vuotta täyttäville tai nuorimmasta päästä ennen festivaalin alkua enintään 10 vuotta täyttäneet pääsevät tapahtuman ilmaiseksi(juniorit huoltajan seurassa).

Vapaaliput ovat noudettavissa henkilötodistusta vastaan (tarkistetaan myös portilla) Helsingin Rautatieaseman WKND-pisteeltä 13.8. alkaen maanantaista torstaisin kello 14-20 sekä perjantaina kello 12-20.

"Mielestämme musiikki kuuluu kaikille. Haluamme tarjota niin lapsille kuin vanhemmille musiikkidiggareille mahdollisuuden kokea jotain, mihin ei muuten tulisi lähdettyä. Nykyajan popmusiikin ei tarvitse olla yksinomaan nuorisolle suunnattua, ja siksi toivotamme yli 69-vuotiaat ja alle 10-vuotiaat meille tervetulleiksi", toteaa Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Weekend Festivalille odotetaan yhteensä noin 75 000 festarivierasta. Lisäksi järjestetään Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa 16.-18. elokuuta.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney Spearsin ex ... SaariHelvetti jäätyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova