Tuorein sisältö

Guardians of the Galaxy -tähti jatkaa Disneylle työskentelyä oksennellen

06.08.2018 klo 19.40 | Luettu: 2518 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Dave Bautistan tuoreen twiitin asiasisältö on tuttua tavaraa, mutta tyylikeinot ovat sitä luokkaa, että miehen fanit saavat pelätä Thanosin napsauttelevan sormia kuin tahtia antaakseen. Elämme herkkänahkaisia aikoja.

Bautista vahvistaa kunnioittavansa olemassaolevaa Marvel-sopimusta, vaikkei Guardians of the Galaxy Vol. 3 ilman ohjaaja James Gunnia ole hänen näkökulmastaan sitä, mihin hän suostui. Guardians ilman Gunnia ei ole Guardians, hän kirjoittaa. Ja lisäksi: on melko oksettavaa työskennellä firmalle, joka antaa voimaa fasististen kybernatsien lokakampanjalle. Näin hän vain tuntee.


Gunn sai potkut, kun esille nostettiin hänen vanhat vitsinsä, joita Gunn kuvaili itsekin mauttomiksi jo vuosia sitten. Gunn vitsaili muun muassa raiskauksesta ja pedofiliasta. Hän on avoimesti vasemmalla. Vitsit kaivoi esiin mediapersoonallisuus ja salaliittoteoreetikko Mike Cernovich, joka on avoimesti oikealla. Häntä on syytetty raiskauksesta ja hän on kirjoittanut nettiin vastaavaa materiaalia kuin Gunn, mutta hän ei pahoittele trollausta.

Juha Sipilä hieroo jo käsiään seuraavia galluptuloksia odotellessaan?

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sacha Baron Cohenin ... Sólstafir jälleen Su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova