Tuorein sisältö

Sacha Baron Cohenin uusin hahmo on suomalainen: video

06.08.2018 klo 17.00 | Luettu: 4259 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


OMGWhizzBoyOMG on Sacha Baron Cohenin uusin hahmo. Who is America? -sarjan tuoreessa jaksossa esiintyvä suomalainen tubettaja haastattelee entistä sheriffiä Joe Arpaioa, joka tunnetaan kovista otteista ja "laittoman maahanmuuton vastustuksesta". Käytännössä Arpaio vainosi avoimen rasistisesti latinotaustaisia kansalaisiakin. Tuomari määräsi, että käytännöt on muutettava, mutta Arpaio ei totellut, joten hän oli saamassa vankilatuomion - jolloin presidentti Donald Trump armahti hänet. Arpaio ja Trump ovat vetäneet yhtä köyttä myös vaalikampanjoissa ja väittäessään, että presidentti Barack Obaman syntymätodistus on väärennös.

Jakso löytyy HBO Nordicista. Alla seisova video on OMGWhizzBoyOMG:n osuus kokonaisuudessaan. Hän asuu Helsingissä, mutta hän on numero 1 lelupakkausten avaaja myös tanskalaisten mielestä.



Nyt kun olet katsonut videon: juu, aivan, kaikki ovat samaa mieltä siitä - mutta suomenruotsalaisetkin ovat 100% suomalaisia. Jos OMGWhizzBoyOMG ei mielestäsi vaikuta suomalaiselta, taisit jäädä Baron Cohenin uhriksi kuin Boratista suuttuneet kazakstanilaiset.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mission: Impossible ... Guardians of the Gal... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

06.08.2018 klo 21.35 1 tykkää tästä

Borat oli sentään oikeasti hauska. Yhden kunnarin mies.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova