Tuorein sisältö

Oscar-gaala esittelee uuden junttikategorian

08.08.2018 klo 23.30 | Luettu: 2297 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Oscar-gaala kokee pieniä uudistuksia. Huomionarvoisin seikka on uusi palkintokategoria: "popular film" eli "suosittu elokuva". Se paljastetaan vasta myöhemmin, miten kategoria toimii käytännössä.

Yleisen arvauksen mukaan kyseessä on Yleisö-Jussia vastaava palkinto. Yleisö-Jussin voitosta äänestävät tavalliset pulliaiset, joten voittajiksi on noussut sellaisia mestariteoksia kuin Luokkakokous ja Duudsonit-elokuva. Oscar-äänestyksissä on useita vaiheita, joten sekään ei olisi ihme, jos kansa äänestäisi ehdokkaista ja akatemia voittajasta. Alan sivustoilla on myös veikattu, että akatemia saattaa äänestää voittajan eniten tienanneiden elokuvien joukosta. Asiaa ei välttämättä ole päätetty vielä.

Gaalan kesto rajoitetaan kolmeen tuntiin. Osa palkinnoista jaetaan mainoskatkojen aikana, jotta hetket voidaan esittää editoituina versioina myöhemmin lähetyksessä. Ensi vuoden gaala järjestetään helmikuun loppupuolella perinteiseen tapaan, mutta ainakin vuonna 2020 gaala nähdään jo helmikuun alussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paha poika Brad Pitt... Iron Maidenin Bruce ... >

Keskustelut (1 viestiä)

evdwocino

09.08.2018 klo 00.20 3 tykkää tästä

kolme tuntia.... taa kun on ollut just se juttu etta hollywoodin armeija kertyy tuntikausiksi rupattelemaan ja nakyilemaan

ei jatkoon tammonen pikaruokaversio
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova