Tuorein sisältö

Foto: 17-vuotias Seikkailija Dora käyttää yhä samoja kuteita

10.08.2018 klo 18.40 | Luettu: 3874 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seikkailija Dora -elokuvan tuotanto on alkanut. 7-vuotias Dora seikkaili apinansa kanssa piirrossarjassa, joka muun muassa opetti vierasta kieltä: alunperin espanjaa, monissa dubatuissa versioissa englantia. 17-vuotiaan Isabela Monerin (Transformers: Viimeinen ritari, Sicario 2: Soldado) näyttelemä versio Dorasta pukeutuu yhä samoihin vaatteisiin. Edes sukkia ei ole tullut vaihdettua.

Vanhemmasta Dorasta on olemassa kaksi epävirallista parodiaversiota: Ariel Winter tähditti CollegeHumor-sketsiä ja AOK-kanava on tehnyt piirrossarjaa nimeltä Dora the Grownup. Virallisessa elokuvassa Dora varmasti pysyy selvin päin, eikä hän taistele terroristeja vastaan... Mutta onko mitenkään mahdollista, että leffa palvelee myös parodioihin tykästyneitä? Ohjauksesta vastaa James Bobin, jonka Muppetit-elokuvissa on sovelias määrä särmää. Ehkä Dora yhä lausuu hölmöt hokemansa (mieluiten suoraan kameralle).

Elokuva kertoo Doran koulutaipaleesta ja muuttuu viidakkoseikkailuksi, kun Dora johtaa ystävänsä muinaisen Inka-sivilisaation ja kadonneiden vanhempiensa jäljille. Ensi-ilta on vuoden kuluttua.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jigsawin uusin ansal... Emma Stone ja Jonah ... >

Keskustelut (1 viestiä)

OletettuSetämies

10.08.2018 klo 19.38

No huh hels,,, let papa shou te määgik,!,,
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova