Tuorein sisältö

Tähdillä tähtien vaatimukset - Weekend Festivalille saapuvan Martin Garrixin raideri 111 sivun mittainen

14.08.2018 klo 09.49 | Luettu: 970 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä ja Pärnussa ensi viikon lopulla pidettävillä Weekend Festivaleilla esiintyy kaikkiaan 140 artistia. Heidän esiintymisiinsä liittyvät raiderit, eli vaatimuslistat ovat yhteensä 2 000 sivun mittaisia. Pelkästään Martin Garrixin raideri on 111 sivun mittainen.

Artistien erikoisimpia vaatimuksia ovat purkki hiusvahaa, pari valkoisia sukkia, yhdet mustat miesten alushousut, kaupungin matkamuistomagneetti, tuoksukynttilöitä ja hammasharjoja sekä raaputusarpoja lisäpalkkion saamisen toivossa. Erään artistin erityispyyntönä on saada takahuoneeseen hänen koiransa kuva kehystettynä(?)

Yksi merkittävä huomio festivaalien artistien takahuonetarjoiluihin liittyen on se, että valtaosa heistä on kieltänyt muovisten astioiden käytön tarjoilujen yhteydessä. Tämä liittyy jatkuvasti laajentuvaan ympäristötietouteen erityisesti kertakäyttömuovien haitallisuudesta.

Weekend Festival järjestetään Helsingissä 17.-19. elokuuta ja Viron Pärnussa 16.-18. elokuuta. Festivaaleihin osallistuu oheistapahtumineen kaikkiaan yli 200 000 kävijää.

Helsinkiin saapuvat esiintymään mm. David Guetta, Martin Garrix, Harwell, Macklemore, brittiläinen elektronisen tanssimusiikin legenda The Prodigy sekä Axwell & Ingrosso, KSHMR, Galantis, Dennis Lloyd, Desiigner, Lil Xan ja Lil Yachty, Don Diablo, R3HaB, Showtek, Zhu ja Vesta.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jediritari Mark Hami... Tampereen Kiirarocki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova