Tuorein sisältö

Jediritari Mark Hamill liittyy temppeliritareihin: Knightfall jatkuu

13.08.2018 klo 23.59 | Luettu: 2145 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viime joulukuussa alkanut Knightfall sai ristiriitaista palautetta, mutta kiinnosti katsojia. History-kanava on vihdoin näyttänyt vihreää valoa toiselle kaudelle. Show'n uusi vetäjä on Aaron Helbing, joka on mm. sarjojen Spartacus: Blood and Sand ja Black Sails entinen tuottaja. Näyttelijäkaartia täydentävät Mark Hamill (Nakke Nakuttaja), Tom Forbes (The Bastard Executioner) ja Genevieve Gaunt (The Royals).

Sarja kertoo temppeliherrain ritarikunnan viimeisistä vuosista. Soturimunkit perustivat järjestön ristiretkien aikana 1100-luvulla. 1300-luvun alkuun mennessä kerho oli kasvanut yhdeksi Euroopan varakkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista voimista, jolla oli luonnollisesti paljon vihamiehiä. Ritareita väitettiin harhaoppisiksi homoiksi ja monet päätyivät roviolle.

Hamill näyttelee taistelujen karaisemaa temppeliritaria, joka on selvinnyt 10 vuoden vankeudesta luvatussa maassa. Hän saa tehtäväkseen kouluttaa uusia jäseniä. Forbes näyttelee Ranskan kruununprinssiä Louisia, joka on väkivaltainen ja arvaamaton. Gaunt näyttelee prinsessa Isabellaa, jonka historia muistaa "Ranskan naarassutena". Uutta kautta kuvaillaan entistä karummaksi ja synkemmäksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tositelevisiokuuluis... Tähdillä tähtien vaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova