Tuorein sisältö

Suosikkisarjan paluu 11 vuoden jälkeen, uusilla jaksoilla - Will & Grace TV5:n ohjelmistossa

22.08.2018 klo 13.41 | Luettu: 2073 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Will & Grace -komediasarjan uudet jaksot nähdään TV5:lla.

Heteron sisustussuunnittelijan ja homon lakimiehen sydänystävyydestä kertova suosikkikomedia tekee paluun 11 vuoden tauon jälkeen.

Keväällä 2006 jätettiin haikeat jäähyväiset Emmy-palkitulle komediasarjalle Will & Grace. Debra Messingin ja ja Eric McCormackin tähdittämää sarjaa nähtiin kahdeksan kauden ajan vuosina 1998-2006.

Suosikkikomedia sai kuitenkin jatkoa viime syksynä Yhdysvalloissa. TV5 esittää nyt tuoreeltaan Suomessa sarjan uuden, 9. tuotantokauden kaksi jaksoa kerrallaan.

Tuoreen kauden käynnistyessä paljastuu, että sarjan 11 vuoden takainen päätösjakso olikin vain päiväunta. Elämä on kariutuneiden avioliittojen myötä heittänyt Willin ja Gracen jälleen saman katon alle. Heti kauden avausjaksossa Gracelle tarjoutuu sietämättömän vastustamaton työtarjous ja kutsu Valkoiseen taloon.

Mukana hulinassa ovat edelleen myös Gracen kimeä-ääninen ja häijy miljonääriassistentti Karen (Megan Mullally) sekä Willin toinen "paras ystävä", melkein-menestynyt näyttelijä Jack (Sean Hayes). Uudella kaudella sarjassa vierailevat muun muassa Harry Connick Jr., Alec Baldwin, Minnie Driver, Jane Lynch ja Sara Rue. Myös laulajatähti Jennifer Lopez piipahtaa itsenään kauden 13. jaksossa.

Will & Grace, TV5 tiistaina klo 20.00 alkaen 11.9.

17.9. alkaen jaksot ovat katsottavissa myös Dplayssa 2 viikon ajan tv-ensiesityksen jälkeen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sara Forsberg julkai... Natalie Portman vast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova