Tuorein sisältö

Natalie Portman vastaan Natalie Portman: Natalie Portman ohjaa

22.08.2018 klo 15.00 | Luettu: 2320 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Natalie Portman näyttelee Esther Pauline Friedmania ja Pauline Esther Friedmania tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa, jonka hän myös ohjaa. Keskiössä ovat identtiset kaksoset, jotka elivät rikasta elämää, mutta olivat kateellisia toisilleen ja riitautuivat.

Kun toimittaja Ruth Crowley alkoi kirjoittaa toistakin kolumnia 40-luvulla, hän otti käyttöön salanimen Ann Landers. Ask Ann Landers -juttusarja jakoi neuvoja lukijoille ja Ann Landersista tuli käsite. Crowleyn kuoleman jälkeen muut jatkoivat roolissa ja pian sen peri Esther Pauline.

Muutamaa kuukautta sen jälkeen, kun Esther Pauline aloitti Landersina, Pauline Esther aloitti kilpailevan Dear Abby -kolumnin. Molemmat kolumnit menestyivät erinomaisesti ja jatkuivat vuosikymmenien ajan.

Elokuvalla ei ole vielä nimeä. Portmanin esikoisohjaus on vuoden 2015 Tarina rakkaudesta ja pimeydestä (A Tale of Love and Darkness), joka sai pääasiassa myönteistä palautetta. Hänet nähdään seuraavaksi elokuvissa The Death and Life of John F. Donovan ja Vox Lux.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkisarjan paluu... Brendan Fraser on DC... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova