Tuorein sisältö

Ruisrock julkisti uusia nimiä

26.05.2008 klo 13.11 | Luettu: 2323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Ruissalossa heinäkuussa rokattava Ruisrock on julkistanut muutaman uuden nimen. Turun Sanomat -lava esittelee läpimurron kynnyksellä olevia artisteja. Lauantaina ja sunnuntaina ranta-alueen anniskelualueen yhteydessä, entisen Hevikaraoken paikalla sijaitseva lava vahvistaa festivaalin esiintyjälistan vaihtoehtoisempaa ja hieman vähemmän tunnettua tarjontaa.

Lauantaina Turun Sanomat -lavalle nousevat metelipunk-yhtye Downstairs , omalaatuisilla sanoituksillaan huomiota kerännyt Mikko Torvisen Viihdeorkesteri, uutta paluuta tekevä rytmimusiikkiyhtye Plutonium 74 sekä indie-kansan hurmannut Risto. Festivaalin päätöspäivänä samaisella estradilla esiintyvät garagerockia soittava trio The Micragirls, suomirockin suurimpiin tulevaisuuden toivoihin kuuluva Olavi Uusivirta ja pohjoissuomalaista tyttöenergiaa tarjoileva Stalingrad Cowgirls.

Ruisrockin lipunmyynti on käynnissä festivaalin verkkosivuilla sekä Tiketin ja Lippupalvelun toimipisteissä kautta maan. Myynnissä on kolmen päivän lippujen ohella myös yhden ja kahden päivän lippuja. Tapahtuman viimeiset esiintyjät ja aikataulut julkistetaan lähiviikkojen aikana.

www.ruisrock.fi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hanoi Rocks sai Ruot... Jackson ja del Toro ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova