Tuorein sisältö

Kahdella Venlalla palkittu suosikkisarja jatkuu, nyt C Morella

29.08.2018 klo 16.43 | Luettu: 1898 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kahdella Kultaisella Venlalla palkittu vuosina 2012-2016 MTV3:lla nähty suosikkisarja Roba palaa 4. kauden jaksoin keväällä 2019.

Neljä vuotta on kulunut robalaisten elämässä. Työtahti on kiihtynyt ja peli vain koventunut. Väkivallasta on tullut arkipäiväistä ja rikollisuus on muuttanut muotoaan. Kansalaisten turvattomuuden tunne on kasvanut samalla, kun kunnioitus poliisia kohtaan on vähentynyt. Sisäministeriö on asettanut tavoitteeksi, että vuoteen 2020 mennessä Suomi on Euroopan turvallisin ja yhdenvertaisin maa.

Poliisin fokus onkin siirtynyt ennaltaehkäisevään rikostorjuntaan, mikä vaatii uusia otteita: uutta teknologiaa, yhteistyötä eri viranomaisten kanssa, jalkautumista nuorten pariin ja etenkin sopeutumista robalaisilta. Yksi kauden kantavista teemoista on nuoret, niin kantasuomalaiset kuin maahanmuuttotaustaiset.

Riku Niemisen ja Leena Pöystin lisäksi Robassa nähdään monia edellisiltä kausilta tuttuja kasvoja: mm. Arto (Kari Hietalahti), Jani (Aku Hirviniemi), Taru (Tiina Lymi), Elina (Mari Perankoski) ja Markus (Ilari Johansson). Uusia hahmoja tulkitsevat Andrei Alén, Gracias, Mimosa Willamo ja Linnea Skog.

Roba keräsi MTV3:n aikana parhaimmillaan yli miljoona katsojaa ja keskimääräinenkin katsojaluku oli noin 800 000. C Moressa Roba on ollut koko ajan katsotuimpien sarjojen top10:ssa.

Roban 4. kausi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa keväällä 2019.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Wars: Episodi I... Quentin Tarantino lö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova