Tuorein sisältö

Dwayne Johnson on Havaijin Braveheart sotaspektaakkelissa The King

29.08.2018 klo 21.30 | Luettu: 1791 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Dwayne Johnson tähdittää elokuvaa The King, jonka ohjaa Robert Zemeckis ja kirjoittaa Braveheartista vastannut Randall Wallace. The King on eeppisen mittakaavan projekti, jota on verrattu juurikin Braveheartiin.

Elokuva sijoittuu 1700-luvun loppupuolelle. Johnson näyttelee Kamehameha ensimmäistä, joka 15 vuotta sodittuaan yhdisti Havaijin eri saarien riitaisat heimot vakaaksi kuningaskunnaksi ja näin täytti ennustuksen, joka oli seurannut häntä syntymästä saakka.

Kamehameha on unelmarooli Johnsonille, jolla on havaijilaisia juuria. Jumanji: Welcome to the Junglea Havaijilla kuvatessaan hän koki, että projekti on aika pistää tulille. Zemeckis ja Wallace lähtivät mukaan ja tarjouskilpailun jälkeen projektin adoptoi Warner Bros.

Suunnitelman mukaan kuvaukset alkavat vasta vuonna 2020, mikä johtunee Johnsonin kalenterista. Uusinta viidakkoseikkailuaan Jungle Cruisea filmaavan Johnsonin on tarkoitus kuvata pikapuolin myös Fast & Furious -leffa Hobbs and Shaw ja seuraava Jumanji ja tehdä paljon, paljon muuta, kuten aloittaa supersankariura Warnerin DC-universumin Black Adamina.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joko kuulit Nightwis... Metallica jatkaa nim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova