Tuorein sisältö

Tuima Dwayne Johnson ja muikea Chris Evans Red One -komedian ensimmäisessä kuvassa

07.11.2022 klo 17.30 | Luettu: 539 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dwayne Johnsonin tähdittämä mysteerileffa Red One on aloittanut tuotannon. Alkuperäisen kuvauksen mukaan kyseessä on loma- eli jouluaiheinen komedia ja toimintaseikkailu sekä "four-quadrant movie" eli "kaikille kelpaava leffa", joka vieläpä aloittaa universumin. Leffan tuottaa Amazon. Väitetysti universumin on tarkoitus näkyä Amazonin muillakin osastoilla kuin Prime Videossa.

Tarinasta selventää paljon jo se, että J.K. Simmons ja Bonnie Hunt ovat liittyneet mukaan Joulupukiksi ja Joulumuoriksi. Lisäksi Johnson poseeraa ensimmäisessä kuvassa sen verran vakavana, että allekirjoittaneen vanha teoria Artturi Joulun näytellystä versiosta käy yhä järkeen. Siinä animaatiossa pukki hoitaa hommansa scifilaitteiden avulla ja armeijamaisella tehokkuudella, pukin vanhimman pojan ollessa vakava korsto kuten Johnson tässä kuvassa.

Ja onhan tuossa Chris Evans. Lisäksi leffassa näyttelevät Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll ja Mary Elizabeth Ellis. Ohjauksesta vastaa Jake Kasdan, joka teki Johnsonin kanssa uusimmat Jumanjit. Ensi-ilta on noin vuoden kuluttua.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suicide Squad 1:n oh... Ryan Goslingin stunt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova