Tuorein sisältö

Huawei Honor Play -pelipuhelimen unboxaus - uusi vekotin tähtää mobiilipelaajien suosikiksi

30.08.2018 klo 18.55 | Luettu: 2801 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Pelipuhelimia on nähty maailmalla yksi jos toinenkin sen erään suomalaisen yrittäjän jälkeen. Osa puhelinvalmistajista on panostanut niihin ihan tosissaan, ja olipa Sony Ericssonilla PlayStation-puhelin. Viime aikoina tällä rintamalla on kuitenkin ollut vähän hiljaista, vaikka mobiilipelaaminen onkin kasvanut rajusti. Nyt kuitenkin Huawei panostaa aiheeseen vahvasti uudella, tänään virallisesti Euroopassa Berliinissä messuilla lanseeratulla Honor Play -pelipuhelimellaan. Luuri tuotiin erikoisesti Suomessa myyntiin muuta Eurooppaa aikaisemmin.

Suurella 6,3 tuuman näytöllä varustettu Android-älypuhelin ei ole päällisin puolin sen kummoisempi kuin muutkaan luurit. Erikoisuudet löytyvätkin sisältä. Se on varustettu Huawei Histen -äänitekniikalla, joka luo peleihin kolmiulotteisen äänimaiseman. Värinätekniikka puolestaan tarjoaa värinäpadien kaltaista tärinää sormissa, kun efektejä tukevissa peleissä tapahtuu jotain kouriintuntuvaa. Game Suite -tila keskittää luurin pelitilaan ja GPU Turbon puolestaan pitäisi tehdä peleistä entistä sulavampia.

Lisää uutuuslaitteesta oheisella unboxing- ja ihmettelyvideolla:



Tekniset tiedot: paino: 176 grammaa / 6,3 tuuman näyttö jossa 1080 x 2340 pikseliä, tarkkuus, HiSilicon Kirin 970 -järjestelmäpiiri, 4 Gt muistia, 64 Gt tallennustilaa ja micro-SD-muistikorttipaikka / LTE-yhteydet + Dual SIM / 16 ja 2 megapiksen takakamerat / 16 megapikselin etukamera / 4K videokuvaus / 3750 mAh akku / USB Type-C 2.0

Checkpoint TV esittää: Huawei Honor Play

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku
Saa kanavan tilatakin
http://www.checkpoint-tv.fi/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Pornhub tahtoo pelas... Ultimate Asian Sweet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova