Tuorein sisältö

Pornhub tahtoo pelastaa HBO:n vanhat seksisarjat

30.08.2018 klo 18.30 | Luettu: 3683 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO:n kuningasidea on tunkea kalliiden tv-sarjojen alkuun mahdollisimman paljon tissejä, mutta firma on ottanut etäisyyttä aiemmin tarjoamiinsa seksidokumentteihin ja muuhun myöhäisillan aikuisviihteeseen. Syy on kysynnän puute: katsojat löytävät kutkuttavaa materiaalia muualta.

Real Sex on vuosina 1990-2009 tehty dokumenttisarja, joka käsitteli ihmisen seksuaalisuuden arkisia ja vähemmän tunnettuja piirteitä. Taxicab Confessions on vuosina 1995–2006 tehty piilokamerashow, jossa kuski yritti saada matkustajat avautumaan seksistä ja muista merkittävistä asioista.

Huippusuosittu pornosivusto Pornhub on tykästynyt muun muassa näihin kahteen seksimyönteisenä pitämäänsä sarjaan. Pornhub tahtoo vanhat jaksot maksulliselle Pornhub Premium -puolelleen ja tuottaa uusia jaksoja.

"Loppujen lopuksi meille tärkeintä on uusien markkina-alueiden penetroiminen ja itsemme työntäminen tähän keskusteluun", sanoo Pornhub-pomo Corey Price. "Toivottavasti pääsemme tarjoamaan faneille yhä mielenkiintoisempaa alkuperäistä sisältöä."

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lady Gaga ja Oscar-e... Huawei Honor Play -p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova