Tuorein sisältö

Netflixin The Witcher -sarjan Geralt on terästä

04.09.2018 klo 20.08 | Luettu: 2978 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin tuleva fantasiasarja The Witcher pohjautuu Andrzej Sapkowskin romaaneihin, joihin perustuu myös suosittu roolipelisarja. Päähenkilö Geralt Rivialainen on normaaleja ihmisiä kyvykkäämpi mutantti ja ammatiltaan noituri, joka tappaa hirviöitä rahaa vastaan, noudattaen omaa kunniakoodistoaan. Hän etsii paikkaansa petollisesta maailmasta ja löytää suunnan tutustuttuaan voimakkaaseen velhottareen ja nuoreen prinsessaan, jolla on vaarallinen salaisuus.

Geraltiksi on juuri kiinnitetty Henry Cavill, eli hallitseva Teräsmies, joka ennen valkokangasuraa esiintyi sarjassa Tudors. Näin nimekästä pääosanesittäjää voidaan verrata siihen, että Game of Thrones markkinoi itseään aluksi "Boromirin (Sean Beanin) omana sarjana".

The Witcherin vetäjä Lauren Schmidt Hissrich on työskennellyt mm. Netflixin Marvel-sarjojen parissa. Hän kertoo Cavillin olevan aiheen suuri fani, joka on ollut intohimoisesti mukana alusta saakka: jo ennen kuin käsikirjoituksia ryhdyttiin rustaamaan. Sarjaa on siis kehitelty Cavill mielessä, vaikka asia virallistettiin vasta nyt. Cavill on Geralt, Hissrich vakuuttaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Natalie Portman kerä... Upea Emily Ratajkows... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

epidow

Rekisteröitynyt 04.09.2018

04.09.2018 klo 23.40 2 tykkää tästä

Erityisellä mielenkiinnolla odotan. Pelisarjasta pidin kovasti ja ois vielä tarkoitus lukea kirjat.
lainaa
hkbdlbrk

05.09.2018 klo 08.16

henry eeeeeei oo mikaan alfa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova