Tuorein sisältö

Skandaalinkäryinen X-Men-ohjaaja kiinnostui barbaarimuijasta: Red Sonja tulee taas

18.09.2018 klo 15.00 | Luettu: 1833 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvasankari Red Sonja seikkailee samoissa maailmoissa kuin Conan Barbaari. Hänet luotiin vuosikymmeniä Conanin isän Robert E. Howardin kuoleman jälkeen, mutta hän perustuu Howardin muihin hahmoihin. Vuoden 1985 Red Sonja -elokuva tahtoi Arnold Schwarzeneggerin jatkavan Conanina, mutta Schwarzenegger päätyi näyttelemään toista hahmoa oikeuksiin liittyvistä syistä.

Uusi Red Sonja -leffa on ollut kehitteillä yli 10 vuotta. Ohjaajat Robert Rodriguez ja Simon West jättivät projektin aikaa sitten ja nyt uudesta yrityksestä neuvotellaan Bryan Singerin kanssa. Singer sai potkut tulevasta Bohemian Rhapsody -elokuvasta tehtyään katoamistemppuja ja hän on yksi Hollywood-pampuista, joita on syytetty ahdistelusta, joten hänelle jo työllistyminen on voitto.

Tässä vaiheessa Millennium Films -tuotantoyhtiötä motivoi Wonder Woman -leffan menestys. Kuten Wonder Womanin oli hylättävä hahmon sitomisleikkihistoria, riittää Red Sonjassakin modernisoitavaa. Red Sonja on metallibikineissä viihtyvä raiskattu nainen, joka sai jumalattarelta uskomattomat taistelutaidot sillä ehdolla, ettei hän makaa miesten kanssa, ellei mies voita häntä reilussa taistelussa. Ideaa on toki pehmennetty jo sarjakuvissakin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Patrick Stewart koht... Singaporen 'jonossa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova