Tuorein sisältö

X-Men-tv-sarjan aloittava ohjaaja on Bryan Singer

25.01.2017 klo 22.00 | Luettu: 2147 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suunnitteilla on yhä kaksi X-Men-aiheista tv-sarjaa. Helmikuussa alkaa Legion, joka kertoo professori Xavierin jakomielitautisesta pojasta. Viimeisimpien väittämien mukaan sarja ei kytkeydy X-Men-elokuviin ainakaan aluksi, vaan Noah Hawley (Fargo) tahtoo tarinan seisovan omilla jaloillaan. (Tekijöiden sanavalinnat ovat vaihdelleet rajusti.)

Toinen, nimeämätön sarja varmasti yrittää parhaansa myös, mutta se tulee viittaamaan tuttuihin asioihin selkeämmin luojansa Matt Nixin (Burn Notice) mukaan. Sarja kertoo avioparista, joka oppii, että heidän lapsensa ovat mutantteja, joita yhteiskunta pelkää ja vainoaa. Perhe taistelee selviytyäkseen ja tutustuu mutanttien salaiseen verkostoon.

Puolet elokuvista ohjannut Bryan Singer toimii molempien sarjojen tuottajana. Tuoreen tiedon mukaan Singer ohjaa nimeämättömän sarjan pilottijakson, eli myös asettaa sarjalle tyylin.

Enempää X-Men-elokuvia Singer ei tähän tietoon ohjaa. Hän valmistautuu ohjaamaan samalle studiolle eli 20th Century Foxille uuden version tarinasta Sukelluslaivalla maapallon ympäri.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinävaginoita ja ih... Michael Bay esittää:... >

Keskustelut (1 viestiä)

vihsoihgod

26.01.2017 klo 21.53 1 tykkää tästä

Vähän vaikeeta tulee olemaan kun yritetään tukeutua jatkumoon jota ei ole edes olemassa. Olisiko vieraileva kyklooppi Marshden vai se nuori poika?

Sen ekan X-Men leffan tyyppisen sarjan voisivat kyllä hyvin tehdä. Pieni tiivis ryhmä joka ratkoo viikon rikoksen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova