Tuorein sisältö

Quentin Tarantino löysi korvaajan Burt Reynoldsille

27.09.2018 klo 22.00 | Luettu: 1693 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Elokuvan Once Upon a Time in Hollywood kuvaukset olivat jo käynnissä, kun näyttelijälegenda Burt Reynolds kuoli sairaskohtaukseen. Hän ei ehtinyt filmata omaa osuuttaan lainkaan.

Ohjaaja Quentin Tarantino on nyt palkannut tilalle Bruce Dernin, joka on Reynoldsin pitkäaikainen ystävä ja nimekäs kyky itsekin. Hän on näytellyt Tarantinon ohjauksissa The Hateful Eight ja Django Unchained ja saanut Oscar-ehdokkuudet elokuvilla Nebraska ja Katkera paluu.

Dern näyttelee George Spahnia. Spahn oli lähes sokea tilanomistaja kesällä 1969, kun hän päästi Charles Mansonin johtaman kultin mailleen. Manson järjesti 80-vuotiaalle äijälle naisseuraa sänkyyn ja oppaaksi. Oletettavasti kultti kehitti juuri Spahnin tilalla suunnitelman, joka johti näyttelijä Sharon Taten ja hänen ystäviensä murhiin.

Margot Robbie näyttelee Tatea ja Damon Herriman Mansonia. Elokuva kertoo monia tarinoita Pulp Fictionin tavoin. Yleisen väittämän mukaan eniten esillä on Leonardo DiCaprion näyttelemä fiktiivinen länkkäritähti ja hänen stunttimiehensä, jota näyttelee Brad Pitt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arnold Schwarzenegge... Metallican Hämeenlin... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.09.2018 klo 07.26

Tilalle pitäisi saada cgi-Burt.
lainaa
fewvsnvsobue

28.09.2018 klo 07.40

tilalle pitaisi saada nainen. ei o kovin suotavaa etta georgen pitaa olla mies
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova