Tuorein sisältö

Marvel kokeilee vaihteeksi romantiikkaa: täyspitkä Deadpool & Wolverine -traileri

22.04.2024 klo 18.50 | Luettu: 569 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Deadpoolin ensimmäinen reissu Marvelin elokuvauniversumiin on samalla kyseisen universumin ainoa elokuva tänä vuonna. Deadpool & Wolverine saapuu teattereihin 24. heinäkuuta.

Deadpool ja hänen näyttelijänsä Ryan Reynolds ovat sulautuneet samaksi massaksi. Molemmat ovat vaatineet mukaan Hugh Jackmanin Wolverinea, mutta molemmat yllättyivät, että asia lopultakin tapahtuu, sillä Jackman väitti vakavissaan, että Logan on hänen Wolverinensa viimeinen etappi. Deadpool 2:ssa Marvelin klassikkohahmo Cable pilasi mahdollisuutensa onneen, koska Deadpool tarvitsi apua roolipelatessaan Logan-leffaa (periaatteessa).

Uusi ohjaaja Shawn Levy on painottanut, että Wolverine on yhtä tärkeä hahmo kuin Deadpool. Kuulemma leffa on väkivaltainen ja hauska, mutta näkökulma ei ole puhtaasti Deadpoolin. Uusi traileri päästää pojat penetroimaan toisensa varsin Deadpool-henkisesti, mutta Wolverine ei ole vitsi kuten ei ollut Cablekaan. Kaikki oudot käänteet selittää Marvelin multiversumisaaga.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toki Civil War suoma... Hugo Weaving, Guy Pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova