Tuorein sisältö

Hää hä hää: Disneyn musta lammas Stitch iskee jälleen

03.10.2018 klo 21.45 | Luettu: 979 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lilo & Stitch nöyryytti suosiollaan tyyriimpää ja uusia tekniikoita kokeillutta Aarreplaneettaa vuonna 2002, jolloin Walt Disney Animation Studios toi kaksi piirrettyä teattereihin viimeistä kertaa. Tarina havaijilaisen pikkutytön ja äärimmäiseksi tuhokoneeksi luodun avaruusolennon ystävyydestä on myös viimeinen Disneyn piirretty, jolla rahastettiin oikein kunnolla (oheistuotteilla, halvoilla jatko-osilla ja tv-sarjalla). Leffan oma mainoskampanja kulki siten, että ilkikurinen Stitch pultattiin tuttuihin lavasteisiin ja häntä väitettiin Disneyn mustaksi lampaaksi.

Suunnitteilla on nyt uusi versio, jossa Lilo on näyttelijä ja Stitch on tietokoneanimaatiota. Aladdinin uutta versiota viimeistelevät tuottajat Dan Lin ja Jonathan Eirich vetävät projektia, kun ohjaaja on palkkaamatta. Se jää nähtäväksi, päätyykö leffa teattereihin vai Disneyn tulevaan suoratoistopalveluun: jälkimmäisessä debytoi mm. Kaunottaren ja Kulkurin uusinta.

Ensi vuonna valmistuu vähintään kolme Disneyn piirroskierrätystä: Dumbo (maaliskuu), Aladdin (toukokuu) ja fotorealistisella tietokoneanimaatiolla toteutettu Leijonakuningas (heinäkuu).Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkinäyttelijä r... Harvalla muusikolla ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova