Tuorein sisältö

Nainen: James Bond ei ole nainen nyt eikä koskaan

08.10.2018 klo 19.30 | Luettu: 5062 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuosikymmen on kulunut sen huhun parissa, että tumma herrasmies Idris Elba saattaa olla seuraava James Bond. Niin todennäköisesti ei käy, sillä hän on vain neljä vuotta Daniel Craigia nuorempi ja Craig valitteli raihnaisuuttaan jo Elban iässä.

Miten olisi naispuolinen Bond? Niin ei tapahdu, sanoo Barbara Broccoli, joka on toiminut Bond-sarjan tuottajana elokuvasta 007 vaaran vyöhykkeellä lähtien. Hänen isänsä Albert R. Broccoli aloitti Bondit ja toimi tuottajana kuolemaansa saakka.

Barbara Broccoli selventää kantaansa: "Bond on mies. Hänen on mieshahmo. Hänet on kirjoitettu mieheksi ja uskon hänen luultavimmin säilyvän miehenä. Se on hyvä."

Broccoli jatkaa: "Miehiä ei tarvitse muuttaa naisiksi. Meidän on vain luotava uusia naishahmoja ja tarinoita, jotka tukevat heitä."

Tämä harvinainen uutinen on omistettu tolkun ihmisille. Ei teille aina avoimesti v****illa.

Broccolin lausunnon selittää se, että toinen klassinen brittihahmo Doctor Who on juuri muuttunut naiseksi ensimmäistä kertaa. Doctor Who on muotoa muuttava avaruusolento. Broccolin haastattelussa käsitellään mm. sitäkin, kuinka hän on tehnyt kuvauksista turvallisen paikan naisille jo ennen #metoo-liikettä.

Lähde: The Guardian

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mr. Spockilla on par... Tänään tv:ssä: Saw-o... >

Keskustelut (5 viestiä)

shfidjdfh

08.10.2018 klo 20.23 5 tykkää tästä

nimessahan se on etta james. toki ei nekaan enaa mitaan merkkaa. tarpeeks transugeenisessa kulttuurissa nainen voi ol vaik donald trump

arvatenkin barbara on jo niin vanha etta kaikki feministit pitaa hanta jo menetettyna mieskulttuurille
lainaa
Tom

08.10.2018 klo 22.31 5 tykkää tästä

Loistavaa.. Bond on mies ja pysyy sellaisena. Hyvä että Broccoli ymmärtää tämän. Kaikkea ei voi tehdä tasaarvon nimissäkään. Kyllä olis Bond pilalla jos se olisi nainen. En muuten tänä päivänäkään usko että naiset suomen armeijassa joutuvat samaan rääkkiin kuin miehet. Kun muistan omia varusmies aikoja niin täyspakkays ja pari telamiinaa kumpaankin käteen niin yksikään muija ei siitä suoriudu tai sitten painoja on laskettu. Tai armeija on nykyään virkkuu seura.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

09.10.2018 klo 09.14 6 tykkää tästä

"Miehiä ei tarvitse muuttaa naisiksi. Meidän on vain luotava uusia naishahmoja ja tarinoita, jotka tukevat heitä."

Tästä tuskin on pelkoa, koska tällöin nämä SJW-psykopaatit joutuisivat kohtaamaan sen realiteetin että todellisuudessa ketään ei ole kiinnostanut eikä kiinnosta edelleenkään näyttelijän sukupuoli/rotu tai mikään mukaan kuin vain se että onko kyseessä hyvä elokuva/sarja vai ei.

Kun taas ei voi ratsastaa valmiiksi rakennetulla brändillä niin elokuvan ohjaajat joutuisivat oikeasti näkemään vaivaa henkilöiden, käsikirjoituksen yms. rakentamiseen näiden nykyisten myötähäpeää säteilevien yhden tähden feministi/sjw-roska elokuvien sijaan.
lainaa
dbeofbejr

09.10.2018 klo 17.04

ongelmahan tossa uusien luomisessa on etta uudet stan leet ja lucasit ovat kiven takana. harvassa on ne uudet hyvat hahmot. oli tosin aiemminkin jokaists batmania vastaan satoja epaonnistuneita paskahahmoja
lainaa
eebenpuu

10.10.2018 klo 03.01 1 tykkää tästä

Siinä olen samaa mieltä että James Bond ei voi olla nainen, mutta pakko sanoa että Jodie Whittakerin roolisuoritus tohtorina lähentelee jo legendoja kuten Tom Baker tai David Tennant. Todellista timanttia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova