Tuorein sisältö

Potkut saanut Guardians of the Galaxy -ohjaaja on vaihtamassa DC:n puolelle

09.10.2018 klo 22.58 | Luettu: 2123 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Gunnin ura ei pääty Guardians of the Galaxy -potkuihin: sen verran paljon hänellä oli ymmärtäjiä, kun hänen vanhat mauttomat vitsinsä nostettiin pöydälle ja Disney pillastui. Gunn neuvottelee parhaillaan kilpailijan eli DC:n puolelle liittymisestä. Hän aikoo kirjoittaa Suicide Squad 2:n, jonka hän mahdollisesti myös ohjaa.

Sisäpiirilähteet tietävät kertoa, että Gunnilla on täysin uusi lähestymistapa. Ensimmäinen Suicide Squad on iso hitti, mutta se haukuttiin lyttyyn ja jopa ohjaaja David Ayer ja näyttelijä Jared Leto ovat puhuneet sitä vastaan.

Vain se on varmaa, että Suicide Squad koostuu vangituista superroistoista, jotka laitetaan asialle, kun tehtävä on liian likainen Batmanin kaltaisille sankareille. Koko DC:n elokuvauniversumi käy läpi muutoksia, joten teoriassa näyttelijätkin saattavat vaihtua, vaikka studio rakastaa Margot Robbien Harley Quinnia ja varmasti myös ajatusta Will Smithin paluusta Deadshotin rooliin. Quinn palaa helmikuussa 2020 elokuvassa Birds of Prey.

Ehkä mukaan saadaan Dave Bautista: Guardians-tähti on Gunnin potkuista hyvin, hyvin vihainen.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rambo 5 sai nimen ja... Dwayne Johnson kokoa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.10.2018 klo 11.31 2 tykkää tästä

Jep jep: Bautista ilmoittautui mukaan saman tien (tässä vaiheessa vain leikillään).

https://twitter.com/DaveBautista/status/104976497481243033
lainaa
Fartter

10.10.2018 klo 12.12

Disneystä on kyllä kehkeytynyt tökerö suvakkilandia jossa anteeksi ei anneta. Gunnin Guardianit ovat olleet parasta supersankariräimettä pitkään aikaan tässä "ihmenaisten" aikakaudella. Todella suuri menetys.
lainaa
eero-teero

11.10.2018 klo 12.49 2 tykkää tästä

Fartter kirjoitti:
Disneystä on kyllä kehkeytynyt tökerö suvakkilandia jossa anteeksi ei anneta. Gunnin Guardianit ovat olleet parasta supersankariräimettä pitkään aikaan tässä "ihmenaisten" aikakaudella. Todella suuri menetys.


Kai tiedät että Gunn itse on yksi äänekkäimpiä "suvakkeja" (mm. suuri #metoon kannattaja) ja se on osasyy tämäm potkuille? All-right nettinatsit suuttuivat tälle ja sepittivät kohun.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova