Tuorein sisältö

Raumanmeren Juhannus ei halua alaikäisiä

30.05.2008 klo 10.36 | Luettu: 6918 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raumalta Poriin siirtynyt RMJ eli Suomen suurin juhannusfestari Raumanmeren Juhannus on jatkossa K-18 eli vain aikuisille. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen RMJ:n järjestävä SK Festivals Oy on päättänyt, että sisäänpääsyyn oikeuttava ikäraja nostetaan 18 ikävuoteen.

- Todella runsaan asiakaspalautteen perusteella olemme päättäneet nostaa ikärajaa. Tarkoitushan oli kymmenvuotisjuhlan kunniaksi laskea ikärajaa parilla vuodella, mutta erityisesti RMJ:n uskollisilta, aikuisikäisiltä vakiovierailta tullut poikkeuksellisen tiukka palaute K18 –ikärajan puolesta on meille riittävän selkeä viesti. Ikäraja ei siis tänäkään vuonna ole jatkossa K-16, vaan K-18, kertoo SK Festivalsin toimitusjohtaja Kalle Keskinen.

Lippunsa jo varanneet ja lunastaneet yli kuusitoista-, mutta alle kahdeksantoistavuotiaat asiakkaat ovat tervetulleita tapahtumaan. Sunnuntaista 1.6. lähtien noudatetaan kuitenkin nyt tehdyn päätöksen mukaista K-18 –käytäntöä. Syynä se, että RMJ halutaan pitää ensisijaisesti täysi-ikäisille suunnattuna tapahtumana. Edellä mainittu informaatio tulostetaan jatkossa myös pääsylippuihin.

Eli siis, 16-vuotias pääsee vielä tänä vuonna RMJ-festareille mutta saa osakseen varmaankin paheksuvia katseita...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sauli Niinistö herät... Lisää rokkitähtiä va... >

Keskustelut (1 viestiä)

hollupolla

30.05.2008 klo 13.11

Tuskin ne otsaan sitä ikää tatuoi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova