Tuorein sisältö

Lisää rokkitähtiä valmiina suudelmiin - voita oma herkkä hetki staran kanssa

30.05.2008 klo 10.54 | Luettu: 4055 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rocktähden suudelma on 10 videon kesäsarja, jonka kuvauksesta ja ohjauksesta vastaa Walter de Camp. Suutelevien rocktähtien videot esitetään tulevan kesän aikana Plaza.fi:n Kaistalla.

Rocktähden suudelmassa fanit pääsevät suutelemaan idoliensa kautta hakemalla sarjaan mukaan Plaza.fi:n Rocktähden suudelma –sivun kautta. Sarjan ensimmäiset tähdet, Remu Aaltonen ja Cristal Snow , julkistettiin viime viikolla ja nyt heidän seuraansa liittyvät Stalingrad Cowgirlsin laulajakitaristi Enni ja basisti Henna sekä näyttelijärumpali Reino Nordin. Haku Cristal Snow’n suutelijaksi on jo päättynyt, mutta Remun, Ennin, Hennan ja Reinon suutelijaksi voit hakea nyt. Jos haluat luvan kanssa imutella suosikkistarasi kanssa, nyt siihen on mieletön mahdollisuus.


Stalingrad Cowgirls nousi pinnalle vuonna 2007 raivoisten keikkojen ja Somewhere High -esikoisalbumin myötä. Stalingrad Cowgirlsilta ei rockuskottavuutta puutu: yhtye on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo toimia lämppäribändinä mm. Muselle ja Iggy Popille! Reino Nordin on puolestaan tunnettu jo pitkään näyttelijänä (mm. Hymypoika ja Ganes), mutta herra on myös ansioitunut muusikko. Reino and the Rhinos julkaisi esikoisalbuminsa Tähän Tyyliin tämän vuoden huhtikuussa.


- Kuten kaikki hyvin tietävät, Stalingrad Cowgirls -bändin punkrocktytöt Sallasta ovat about 18-vuotiaita, joten sinä, heitä suutelemaan pyrkivä rohkea adonis, et voi olla sugar daddy. Sinun on oltava suunnilleen samaa ikäpolvea. Tässä pätee 60-luvulla lohkaistu neuvo: Never trust over thirty. Nyt en luota kehenkään yli 25-vuotiaaseen, neuvoo Walter de Camp.

Enniä ja Jennaa pääset suutelemaan joko Wanaja-festareilla Hämeenlinnassa tai sunset Beach Partyssa Karkkilassa.

- Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, onko rumpali ja reggaemuusikko Bongo Rhino yhtä kova jätkä kuin muuan näyttelijä Reino. Kenellä neitosella on kanttia lähteä kesän kuumimpana päivänä selvittämään salaperäisen Reino Nordinin tapausta?

Ja huomio, tämä on totta - ei vitsi!



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raumanmeren Juhannus... Duudsonit loikkaavat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova