Tuorein sisältö

Sipowicz on kuollut - kauan eläköön Sipowicz: NYPD Blue palaa ruutuun

19.10.2018 klo 19.59 | Luettu: 1737 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kiitelty kyttäsarja NYPD Blue seurasi 12 kauden ajan New Yorkissa sijaitsevan fiktiivisen poliisipiirin arkea. 13 vuotta sarjan päättymisen jälkeen ABC-kanava kehittelee jatkoa.

Alkuperäinen päähenkilö Andy Sipowicz on murhattu ja keskiöön nousee hänen poikansa Theo Sipowicz, joka yrittää ratkaista tapauksen. Theo on isänsä tavoin kovapäinen, nopeaälyinen ja viinaan menevä. Hänet nähtiin alkuperäisessä sarjassa lapsena.

Vanhemman Sipowiczin näyttelijä Dennis Franz on hengissä, mutta onnellisesti eläkkeellä. Hänelle tarjottiin tilaisuutta paluuseen, mutta hän ei ole kiinnostunut: hän muistelee alkuperäistä sarjaa lämmöllä ja toivottaa onnea jatko-osalle. Toiveena on, että mukaan saadaan muita vanhoja näyttelijöitä vähintäänkin vierailujen merkeissä. Uusia keskeisiä poliisihahmoja on neljä ja näyttelijöitä etsitään parhaillaan.

Vetovastuussa ovat alkuperäisen sarjan tuottajat Matt Olmstead, Nick Wootton ja Jesse Bochco. Olmstead ja Wootton myös kirjoittivat ja Bochco ohjasi ja näissäkin asemissa he jatkavat.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dolph Lundgren lisäs... Juice Leskisen leffa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.10.2018 klo 22.07 1 tykkää tästä

Koko NYPD Blue pitäisi saada DVD:lle, tai nykyaikana blu-ray -levylle. Joskus joku kausi ilmestyi, mutta jostain kummallisesta syystä niiden julkaisu lopetettiin.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova