Tuorein sisältö

Tom Cruise läpimurtoroolissaan: tältä näyttää Top Gun: Maverick

19.07.2019 klo 00.15 | Luettu: 2597 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Top Gunin jatko-osa Top Gun: Maverick lykkääntyi tältä vuodelta ensi vuoden kesäkuulle, koska kunnianhimoiset lentokohtaukset vaativat lisää aikaa. Moni ei pienestä viivästyksestä valita, sillä kun leffa valmistuu, sitä on odotettu 34 vuotta ja väliin mahtuu käytännössä Tom Cruisen koko ura. Ensimmäinen traileri kysyy, miksi Cruisen näyttelemä pilotti Peter "Maverick" Mitchell on yhä kapteeni (droonien aikakaudella), eikä vähintäänkin amiraali. Se jää nähtäväksi. Vahvistettu osa juonta on se, että Maverick kouluttaa Miles Tellerin näyttelemää pilottia, joka on ensimmäisessä osassa kuolleen "Goosen" poika (Teller on alkuperäisteosta nuorempi, mutta niin on mm. Creedin näyttelijä Michael B. Jordankin).

Ottaako joku paidan pois? Joku ottaa paidan pois.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stranger Things 3-6:... Arvailu Slipknotin e... >

Keskustelut (4 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.07.2019 klo 06.41 4 tykkää tästä

No nyt! Maailmanhistorian toiseksi heteroin leffa! Ensimmäisenä on tietenkin alkuperäinen Top Gun – lentäjistä parhaat. On kyllä hienoja lentokohtauksia, toivottavasti myös rantalentopallo on mukana. Pakko nähdä tämä, ja sitä ennen taas eka leffa.
lainaa
RandomSwinger

19.07.2019 klo 10.03 2 tykkää tästä

Joo, tämän lyhyen vilauksen perusteella suihkarikohtauksiin on panostettu asianmukaisella tavalla. Täytyy vain toivoa, että lopputuotetta ei ole vesitetty liiallisella CGI spedeilyllä. Tai jos nämä trailerilla nähdyt osiot ovat jollakin tietokonegrafikaalla höystettyjä, niin ei sitä ainakaan kovin selkeästi huomaa. Hyvää työtä!
lainaa
JMP

19.07.2019 klo 13.10

Jos oikein muistan niin leffan julkaisu aikataulua siirrettiin noin vuodella eteenpäin alkuperäisestä sen vuoksi, että Cruise ei ollut tyytyväinen lentokohtauksiin ja niitä hinkattiin sitten kunnolla. Joten toivoa saattaa, että ne on kyllä timanttia.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.07.2019 klo 17.45 4 tykkää tästä

Leffan julkaisu myöhästyi vuodella myös siksi, että Cruise halusi osata oikeasti lentää hävittäjällä. Eli näissä kohtauksissa, jossa lennetään suhtkoht suoraan, Tomppa on itse puikoissa. Hullu miäs.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova