Tuorein sisältö

Netflix herätti henkiin Guillermo del Toron Pinokkion

23.10.2018 klo 00.45 | Luettu: 2287 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro ohjaa Netflixille Pinocchio-elokuvan. Stop-motion-animaatiolla toteutettava musikaali lisää Pinokkion tarinaan ohjaajansa näköisiä elementtejä: elokuva sijoittuu 1930-luvun Italiaan, jossa fasismi jyrää ja Benito Mussolinin valta alkaa vakiintua. Del Toron varhaiset työt The Devil's Backbone ja Pan's Labyrinth kommentoivat Espanjan synkkiä vuosia ja uusin työ The Shape of Water sijoittuu kylmän sodan päiviin.

Pinokkio on yhä puunukke, joka tahtoo olla oikea poika. Del Toro kertoo, ettei yksikään hahmo ole ollut hänelle yhtä tärkeä kuin Pinokkio. Hänen versiossaan Pinokkio on viaton sielu, jonka perään isä ei katso. Pinokkio eksyy ja kaikenlaista koettuaan alkaa ymmärtää maailmaa ja isäänsä.

Del Toro on tahtonut tehdä elokuvan niin kauan kuin hän muistaa. Asiasta oli puhetta vuosina, joina del Toro haali kymmeniä leffoja, muttei oikeasti ohjannut mitään. Netflix on siis jälleen pelastanut vaikeuksissa olevan projektin.

Tuotanto alkaa tämän syksyn aikana. Tiimiin kuuluvat firmat The Jim Henson Company (The Happytime Murders) ja ShadowMachine (BoJack Horseman), sekä mm. Kekseliään ketun ja Corpse Briden tekijöitä.

Vanhaa konseptitaidetta:


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kylo Ren on hemmotel... Euroviisulegenda Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova