Tuorein sisältö

Guillermo del Torolta tulossa uusia Painajaisiskuja

16.12.2017 klo 18.43 | Luettu: 1786 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro on kiinnitetty elokuvan Painajaiskuja (Nightmare Alley) uuden version ohjaajaksi ja kirjoittajaksi. Alkuperäisessä 40-luvun elokuvassa Tyrone Power näyttelee mentalistia, joka yrittää oppia kokeneemman naispuolisen kollegan salaisuudet ja nousta kiertävän huvipuiston vetonaulaksi. Ihmissuhteet menevät solmuun ja juonijat ja manipuloijat saavat maistaa omaa lääkettään.

Tähän tietoon kyseessä ei ole del Toron seuraava ohjaus, sillä miehellä on aina monta rautaa tulessa ja tämä käsikirjoitus on kirjoittamatta.

Samalla on julkistettu, että del Toro tuottaa elokuvan Antlers, jonka ohjaa Scott Cooper (Crazy Heart, Black Mass). He ovat etsineet tilaisuutta yhteistyöhön jonkin aikaa. Antlers kertoo nuoresta opettajasta, joka ottaa hoivaan oppilaansa, jonka perhe on sekaantunut kaameisiin yliluonnollisiin mysteereihin.

Del Toro tekee nämä elokuvat Fox Searchlightin kanssa. Searchlight tuotti del Toron kalamiesromanssin The Shape of Waterin, joka sai eniten Golden Globe -ehdokkuuksia tänä vuonna.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lawrence on... Onko tämä jo pehmopo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova