Tuorein sisältö

Boba Fettin elokuva on peruttu - mutta

27.10.2018 klo 18.40 | Luettu: 1422 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuotannon takkuilun vuoksi Solo: A Star Wars Storyn budjetti paisui ja leffa otti ja floppasi, joten on selvää, ettei Han Soloa vähemmän rakastettuja hahmoja ole mahdollista käsitellä samalla tavalla. Hillitymmän budjetin elokuvat ovat asia erikseen, mutta nyt on vahvistunut, ettei Boba Fett saa sellaistakaan.

Alunperin Josh Trank kiinnitettiin Fettin leffan ohjaajaksi. Trank tyri Fantastic Fourin (2015) ja hänellä on väitetysti asenneongelmia, joten hän sai potkut. Korvaajaksi palkattiin James Mangold, joka The Wolverinen ja Loganin jälkeen vaikutti soveliaalta esimieheltä omia teitään kulkevalle hahmolle. Nyt Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy on kertonut leffan peruuntuneen.

Mutta: vähän aikaa sitten paljastui, että näytelty Star Wars -tv-sarja kantaa nimeä The Mandalorian. Sarja kertoo uudesta omien teiden kulkijasta, joka on Boba Fettin kulttuurista ja käyttää vastaavaa asua. Fett on alunperin mystinen parin repliikin kypäräkalle ja erään huhun mukaan leffa aikoi tehdä hänestä jonkun muun kuin esiosatrilogian esittelemän Jango Fettin kloonin, joten yhdellä tapaa ajateltuna leffa ja tv-sarja ovat yhdistyneet.

Ensimmäinen kuva tv-sarjasta:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: hahmo... Kesällä Ruisrockin k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova