Tuorein sisältö

Sara Sieppi somessa; 'Oon lähiaikoina ollut yllättävänkin rohkea'

31.10.2018 klo 18.40 | Luettu: 1015 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Missikaunotar ja mediapersoona Sara Sieppi kertoi hiljattain blogissaan aikuisista nettikiusaajina.

Sara on viime aikoina kertonut somessa rohkeammin tunteistaan. Tuoreen somepostauksen mukaan Sara on saanut asiasta myös positiivista palautetta. Sara on saanut kiitosta tunteiden näyttämisestä.

"Oon lähiaikoina ollut yllättävänkin rohkea täällä (en tarkoita nyt niitä tissikuvia) ja jakanut täällä sellaisia fiiliksiä, mitä en ois kuvitellut tekeväni esimerkiksi vielä vuosi sitten. Oon huomannut, että todella monella muullakin teistä on välillä paha olla. Kiittelette, kun näytän tunteeni. Älkää kiitelkö. Kaikki tunteet kuuluu elämään ja itkeminen sitä paitsi välillä vahvistaa ihan kunnolla".


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hei Some. Oon lähiaikoina ollut yllättävänkin rohkea täällä (en tarkoita nyt niitä tissikuvia) ja jakanut täällä sellaisia fiiliksiä, mitä en ois kuvitellut tekeväni esimerkiksi vielä vuosi sitten. Oon huomannut, että todella monella muullakin teistä on välillä paha olla. Kiittelette, kun näytän tunteeni. Älkää kiitelkö. Kaikki tunteet kuuluu elämään ja itkeminen sitä paitsi välillä vahvistaa ihan kunnolla. Kokeilkaa vaikka, jos ette oo sitä pitkään aikaan tehnyt! ???? Ps. Sain tänään viestin, joka kuului näin: ”Miks otetaan kuvia ku itketään?” - Sen takia, että voin vuoden jälkeen katsoa sitä samaa kuvaa ja todeta olevani ihmisenä vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Siihen on vielä pieni matka, mutta tulossa ollaan.

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu????

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomeen uutta levy-y... Metalliveteraanin ba... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

01.11.2018 klo 10.46 2 tykkää tästä

Tuo ei kyllä tiedä mitä oikea rohkeus on, se on sitä että pojat (miehet) sanoo olevansa xbox-miehiä.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova