Tuorein sisältö

Tamperelaisrokkari pelasti pojan liekeistä - Musta Enkeli ratsasti apuun!

02.06.2008 klo 12.49 | Luettu: 7210 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mustat Enkelit -yhtyeen laulaja - myös Popedan "vara-Patena" tunnettu Jussi Aaltonen pelasti nuoren pojan liekeistä perjantaina Ylöjärvellä. Aaltonen ratsasti paikalle ja pelasti 13-vuotiaan pojan uhkaavalta tulipalolta.

Iltasanomien mukaan Aaltonen oli ratsastusretkellään huomannut metsän takaa nousevan heikon savupatsaan. Mies oli jalkautunut tarkistamaan tilannetta. Savun lisääntyessä rokkarin korviin alkoi kantautua myös liekkien aiheuttamaa ritinää. Aaltonen osui talon pihalle ja kävi kolkuttelemassa asukkaille varoitukset - metsä palaa, tuli on irti.

Rokkarin saatua tietää savun suunnalla olevasta toisesta talosta, mies juoksi paikalle huomaten autotallin olevan jo ilmiliekeissä.

- Singahdin taloon sisälle katsomaan, onko siellä ketään. Väkivallalla löin oven auki. Katsoin alakerran. Sen jälkeen tarkistin yläkerran. Löysin pojan. Hänellä olivat tietokonekuulokkeet päässä, eikä hän ollut kuullut, mitä ulkona tapahtui, toteaa Altonen Iltasanomille.

Aaltonen alkoi yhdessä pojan kanssa taistella tulta vastaan. Myös naapurista saapui isäntä paikalle puutarhaletkun kanssa.

- Saimme naapurin kanssa kasteltua puutarhaletkulla maastoa niin, että palo rajautui metrin parin päähän talosta, totesi Aaltonen.

Jussi Aaltonen sanoo, ettei kaipaa mitään sankariviittaa. Miestä kuitenkin lämmitti erityisesti, kun poliisi löi hartioihin ja sanoi, että "se oli esimerkillistä kansalaistoimintaa".

Aaltonen on ollut YK-joukoissa, joten mies ei jäänyt neuvottomaksi tiukassa paikassa.

Jussi Aaltonen on Popedan Pate Mustajärven sukulaismiehiä. Mustat Enkelit-kokoonpanossa soittaa myös Popedasta tuttu rumpali Kari Holm.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kurt Cobainin tuhkat... Ilosaarirockin leiri... >

Keskustelut (2 viestiä)

GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

02.06.2008 klo 18.14

Aina mukava lukea positiivisiakin uutisia. : )
lainaa
Latuman

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.06.2008 klo 21.14

Just ku oli Gruulia kyykyttämässä...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova