Tuorein sisältö

Ilosaarirockin leirintäinfoa ja yksi pieni esiintyjämuutos

02.06.2008 klo 13.23 | Luettu: 2412 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ilosaarirock viestittää yhdestä esiintyjämuutoksesta: Rhythm Funk Mastersin esiintyminen Rentolavalla on peruuntunut, tilalla soittaa Plutonium 74.

Asiaa leiriytymisestä:

Kesällä 2008 Ilosaarirockissa on kaksi tilapäistä ja festivaalin virallista leirintäaluetta. Ravileirintä on tuttu Ilosaarirockin vanhoille asiakkaille, ja se sijaitsee nimensä mukaisesti Laulurinteen vieressä raviradan keskinurmella. Tänä kesänä leirintäalueiden palveluiden kehittämiseksi ja majoittujien turvallisuuden parantamiseksi käyttöön otetaan toinen leirintäalue - nimeltään Niittyleirintä. Alue sijaitsee heti raviradan vieressä Linnunlahdentien toisella puolella Palloilukeitaan vieressä.

Ravileirinnän ja Niittyleirinnän majoittumisalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsevät majoittumaan vain Ilosaarirockin rannekkeen tai pääsylipun omistavat festivaalivieraat.

Leirintäalueiden ruohoalueilla on mahdollista majoittua vain teltoissa. Asuntoautoille ja -vaunuille on varattu omat alueensa Raviradan kaviouralta. Majoittuminen teltoissa ja autoissa on leirintäalueiden ulkopuolella kiellettyä.

www.ilosaarirock.fi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tamperelaisrokkari p... Pisamia ja punaista ... >

Keskustelut (1 viestiä)

JuliusHautavaara

02.06.2008 klo 13.52

HUMPPA IÄNKAIKKISESTI!

Ihan Eläkeläisten 15v humppahumuja varten tuonnekin pitää rahtautua. Niin ja V2, hyvä tietää, kiitoskia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova