Tuorein sisältö

Harley Quinn löysi viimeisenkin liittolaisen

15.11.2018 klo 21.55 | Luettu: 2021 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suicide Squad haukuttiin lyttyyn, mutta studio luottaa vahvasti Margot Robbien näyttelemään Harley Quinniin. Hänen uusista seikkailuistaan ensimmäinen on Birds of Prey, jossa hän liittoutuu naispuolisten sankareiden kanssa. Näyttelijäkaartin viimeistelee Ella Jay Basco, joka näyttelee Cassandra Cainia. Basco on vieraillut aiemmin tv-sarjoissa (mm. Greyn anatomia ja Rouva varapresidentti) ja tämä on hänen iso tilaisuutensa.

Sarjakuvissa Cassandra Cain on palkkamurhaaja David Cainin ja antisankari Lady Shivan tytär, josta pyrittiin koulimaan maailman tehokkain murhaaja. Hänet opetettiin muun muassa lukemaan kehonkieltä, muttei puhumaan. Batmanin opastuksessa hänestä tuli Batgirl ja hän on käyttänyt myös sankarinimiä Black Cat ja Orphan.

Mary Elizabeth Winstead on Huntress, Jurnee Smollett-Bell on Black Canary ja Rosie Perez on poliisietsivä Renee Montoya. Sankareiden on toimittava yhdessä ja suojeltava Cainia, joka päätyy Ewan McGregorin näyttelemän Black Maskin tähtäimeen. Cainilla on timantti, joka kuuluu Black Maskille, joka hallitsee Gotham Cityn alamaailmaa.

Ensi-ilta on 7. helmikuuta 2020.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ranskassa asuva enti... Janni Hussi karkinsy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova