Tuorein sisältö

Tässä on Juice-elokuvan tunnusbiisi

16.11.2018 klo 10.01 | Luettu: 2066 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotimaisen musakentän nouseva tähti Vesta on versioinut Juicen 3.30-kappaleen. Biisistä tehty video ennakoi joulukuussa ensi-iltansa saavaa Juice-elokuvaa. Kappale on elokuvan virallinen tunnusbiisi.

"Oon rakastanut kauan Juicen 3.30 biisiä. Viitsin väittää kyseisen biisin olevan eräs tärkeimpiä musiikillisia esikuviani: lyhyt laulelma sekalaisista asioista, yhdistettynä mitä kauneimpaan kitarasooloon! Minut se tuntuu joka kerta vievän erikoiselle matkalle muistoihin, tulevaisuuteen, paikoilleni sekä pelkoihini. Alkuperäinen teos on onneksi yhä olemassa, sain vain tilaisuuden leikkiä rakkaalla kappaleella; antaa sille tilaa ja mittaa sekä laulaa sen tunteilla, joita se on minussa herättänyt", Vesta kommentoi.

Vesta on sovittanut ja tuottanut ”3:30”-kappaleen Matti Ahopellon kanssa ja sen julkaisee Etenee Records. Musiikkivideon ohjaajana toimii Jaakko Jokela. Videolla nähdään myös materiaalia elokuvasta sekä Pia Kaleniuksen suunnittelema ja toteuttama uniikki Juice-nukke.

Elokuva saa ensi-iltansa 26.12., legendan kotikaupungeissa Kuopiossa ja Tampereella jo 21.12.
Päärooleissa nähdään Riku Nieminen ja Iida-Maria Heinonen.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Unbreakable-trilogia... Olavi Uusivirta julk... >

Keskustelut (2 viestiä)

fewoinvgvaoihnvd

16.11.2018 klo 17.16

hirveeta paskaa. ei mitaan tekemista juicen kans. jos taa on leffan linja niin hyi. ihan rehellinen sikakin olis ollut parempi nain joulunaikaan
lainaa
pilkunnus

17.11.2018 klo 10.15

Kuopio ei ole juicen kotikaupunki vaan se on Juankoski
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova