Tuorein sisältö

Venomille jatkoa? Sony varasi 2 päivää Spider-Man-elokuvilleen

22.11.2018 klo 23.59 | Luettu: 1132 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony on varannut kaksi päivämäärää vuodelta 2020. "Nimeämätön Sony-Marvel-projekti" saapuu teattereihin 10. heinäkuuta 2020. "Nimeämätön Sony-Marvel-jatko-osa" saapuu teattereihin 2. lokakuuta 2020. Nämä ovat Spider-Maniin liittyviä elokuvia, mutta eivät Spider-Man: Homecomingin jatko-osia.

Maalaisjärjellä pääteltynä ensimmäinen leffa on Morbius, koska pääosanesittäjäksi on jo palkattu Jared Leto. Morbius on tiedemies, joka koettaa parantaa verisairautensa, mutta muuttuukin hirviöksi, jolla on vampyyrimäisiä voimia ja heikkouksia, muttei niitä kaikkia. Hän mm. himoitsee ihmisverta, muttei pelkää ristejä, eikä voi muuttua lepakkoparveksi tai usvaksi.

Ja mikä muu voi olla tämä jatko-osa, jos ei Venom 2? Jouluksi valmistuva animaatio Spider-Man: Into the Spider-Verse saattaa saada jatkoa myös, mutta animaatioiden kehittelyssä menee yleensä pidempään.

Venom ehdottomasti saa jatkoa. Leffa on tienannut jo 780 miljoonaa dollaria, eli enemmän kuin Deadpool 2 ja Ant-Man and the Wasp. Myös parin Spider-Man-leffan tienestit on ohitettu, ja koska Venom tehtiin hillityllä budjetilla, se saattaa tehdä enemmän voittoa kuin yksikään Spider-Man.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jurassic park -leffo... Wau: fotorealistinen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova