Tuorein sisältö

Sony innostui taas: pian seikkailevat Spider-Granny, Spider-Woman ja Spider-Girl

28.11.2018 klo 18.40 | Luettu: 1759 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Animaatio Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia (Spider-Man: Into the Spider-Verse) valmistuu jouluksi. Leffa ei kuulu samaan jatkumoon kuin Spider-Man: Homecoming, joka on osa Marvelin elokuvauniversumia, eikä samaan jatkumoon kuin Venom, joka aloitti Spider-Manin tukijoukkoihin keskittyvän universumin. "Hämähäkkiversumi" panostaa sankarin moniin eri versioihin, kuten naispuolisiin vastineisiin, Miles Moralesiin ja Spider-Hamiin, eli hämähäkkiin, jota puraisi radioaktiivinen sika.

Venom on Sonyn isoin hitti tänä vuonna ja firma luottaa myös hämähäkkiversumiin. Animaatiolle kehitellään jo jatko-osaa ja erikseen naishahmoihin panostavaa sivuraidetta. Naisversio kertoo kolmen eri sukupolven naisista, joilla on samantapaiset voimat kuin Spider-Manilla. Käsikirjoituksesta vastaa Bek Smith (Zoo).

Sarjakuvista löytyy lukuisia Spider-Womaneja. Tämän vuosikymmenen suosituin versio on vaihtoehtoisen todellisuuden Gwen Stacy, jonka lehden nimi on Spider-Gwen. Sarjakuvat ovat esitelleet myös vaihtoehtoisen tulevaisuuden, jossa seikkailee Spider-Manin tytär Spider-Girl.

Kohti hämähäkkiversumia 2 jatkaa Miles Moralesin matkaa. Hän on alunperin Spider-Manin seuraaja Ultimate-sarjakuvissa. Jatko-osan ohjaa Joaquim Dos Santos, joka on ansioitunut Avatar: The Last Airbenderin ja The Legend of Korran parissa.

Vuonna 2020 valmistuu kaksi Sonyn Spider-Man-elokuvaa. Monet ovat veikanneet, että tiedossa on Venom 2 ja Jared Leton tähdittämä Morbius, koska animaatioiden tekemisessä menee yleensä kauemmin, mutta leffoja ei ole virallisesti nimetty.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -kau... YouTube luopuu Netfl... >

Keskustelut (1 viestiä)

gownvdoih

28.11.2018 klo 19.32

hamis on paras mut jo tan nakemisesta tulee ahky
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova