Tuorein sisältö

Giljotiini jakaa oikeutta Netflixissä

29.11.2018 klo 21.02 | Luettu: 1178 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Monista historiallisista hahmoista koetetaan tehdä mestarietsiviä lähitulevaisuudessa. Uusin tapaus on Joseph-Ignace Guillotin. Ranskassa 1700- ja 1800-luvuilla elänyt lääkäri tunnetaan parhaiten giljotiinin keksijänä, vaikkei hän niinkään keksinyt temppua, kuin nosti sen suosiota. Guillotin oli keskiaikaisia julmuuksia vastustava humanisti ja tässä yhteydessä pään nopeasti irrottava mestauslaite oli merkki armosta, eikä synkästä mielikuvituksesta.

Kehitteillä oleva Netflix-sarja Guillotin alkaa vuodesta 1787. Guillotin tutkii murhia ja löytää oudon "siniveri"-viruksen, joka tekee aristokraateista murhanhimoisia. Uhreiksi päätyy tavallisia ihmisiä, mikä tv-sarjan mukaan johtaa Ranskan vallankumoukseen; se alkoi vuonna 1789.

Ei kai kyse vain ole vampyyreistä? Erään teorian mukaan vampyyrimyytti syntyi, kun sairaat ja kirjaimellisesti verenhimoiset aateliset terrorisoivat kansaa, ja toisaalta pään katkaisu on tapa teloittaa vampyyri ja välttää koko ongelma.

Kahdeksan jakson voimin alkava sarja menee tuotantoon ensi vuonna. Päävastuussa on Aurélien Molas, jonka aiempia sarjoja ovat mm. Red Creek ja Crime Time

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sylvester Stallone l... Yksin kotona -tähden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova