Tuorein sisältö

Netflix lesoilee: Kurt Russellin komedia on leffahistorian suosituimpia

04.12.2018 klo 22.53 | Luettu: 2946 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kurt Russellin tähdittämä komedia The Christmas Chronicles kiinnosti ensimmäisellä viikolla 20 miljoonaa Netflixin käyttäjää (tai oletettavasti: elokuvaa katsottiin 20 miljoonalla eri tilillä yksin tai yhdessä). Netflix järkeilee, että elokuvateattereissa vastaava suosio olisi tuonut 200 miljoonan dollarin tulot. On miljardiin taalaan yltäneitä leffoja, jotka aloittivat hitaammin.

Kurt-setä Joulupukkina olisi tuskin noussut uudeksi Star Warsiksi teatterikiertueella, mutta Netflix-pomo Ted Sarandos kehystää asian siten, että niinkin menestynyt mies kuin Kurt ei ole aiemmin tavoittanut näin montaa ihmistä näin nopeasti (hän on vähintäänkin päässyt lähelle Guardians of the Galaxyn ja Fast & Furiousin jatko-osilla). Sarandosin mukaan tämä todistaa, mitä Netflix voi tarjota tarinankertojille: tällainen ei ollut mahdollista 10 vuotta sitten.

Kurt näyttelee katu-uskottavaa Joulupukkia, jonka reki kosahtaa kahden kakaran koiruuksista johtuen. Pukki värvää pennut seikkailuun, jotta joulu voidaan pelastaa.

Lähde: Business Insider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stoner rockin nimimi... Salaisen kansiot -tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova