Tuorein sisältö

Tom Hanks neuvottelee poikalelusta Disneyn kanssa

05.12.2018 klo 22.15 | Luettu: 2140 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Hanks on aloittanut neuvottelut Disneyn kanssa Pinokkion uudesta versiosta. Hänen on määrä näytellä leluseppä Geppettoa, jonka luoma puunukke herää henkiin, mutta joutuu käymään läpi seikkailuja ja kiusauksia, ennen kuin hänestä voi tulla oikea poika.

Neuvottelut ovat varhaisessa vaiheessa. Yleensä sopimukseen päästään, mutta mainitaan tässä yhteydessä, että Will Smith neuvotteli Disneyn kanssa Dumbosta, ennen kuin rooli meni Colin Farrellille ja Smithistä tehtiinkin lampun henki Aladdinin uuteen versioon. Nuo leffat valmistuvat ensi keväänä parin kuukauden päässä toisistaan.

Pinokkion ohjaa Paul King, jonka Paddington-leffat ovat vastoin kaikkia odotuksia nousseet julkaisuvuosiensa kiitellyimpien elokuvien joukkoon.

Disney kierrättää kaiken. Jos maallikko tekee toivelistan fiilispohjalta, useimmat leffat ovat todennäköisesti tulossa tai ne on tehty jo. Bambi ei ole kehitteillä vielä. Lumikista Disney on kehitellyt kung fu -versiota ja myöhemmin Lumikin siskoon panostavaa versiota, mutta vuoden 2012 kilpailevat Lumikki-leffat pistivät kapuloita rattaisiin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daredevil oli Netfli... Daniel Radcliffe on ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Alijohtaja

06.12.2018 klo 10.38

Aristokatit ja Basil Hiiri seuraavaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova