Tuorein sisältö

Outoilun mestarin Charlie Kaufmanin Netflix-leffaa tähdittää Brie Larson

12.12.2018 klo 22.30 | Luettu: 776 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Brie Larson tähdittää Netflix-elokuvaa I'm Thinking of Ending Things, josta vastaa takuuouto Charlie Kaufman. Larson näyttelee naista, joka harkitsee miesystävänsä jättämistä, mutta lähtee automatkalle hänen kanssaan tavatakseen hänen vanhempansa. Mies valitsee yllättävän kiertotien ja hylkää naisen, mikä johtaa "kouriintuntuvien jännitteiden, psykologisten heikkouksien ja puhtaan kauhun kieroutuneeseen sekoitukseen". Miestä näyttelee Jesse Plemons, joka on tuttu mm. Breaking Badista ja Fargosta.

Kaufman ohjaa ja vastaa käsikirjoituksesta. Pohjana toimii Ian Reidin kirja. Viimeksi kun Kaufman lähti tulkitsemaan toisen kirjoittajan työtä, lopputulos oli kajahtanut komedia Adaptation. Minun versioni, jossa Nicolas Cage näyttelee Kaufmania itseään ja hänen identtistä kaksostaan. Kaufmanin omia ohjauksia ovat Synecdoche, New York ja Anomalisa. Kumpikin paljastaa elämän tarkoituksen.

Larson voitti Oscarin Roomilla. Hänet nähdään keväällä Captain Marvel -elokuvan pääroolissa ja heti perään Avengers: Endgamessa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sandra Bullock kohta... Ozzyn reaktio tribuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova