Tuorein sisältö

Mies elää elämänsä takaperin sci-fileffassa

14.12.2018 klo 18.49 | Luettu: 1137 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Fox on hankkinut oikeudet lyhyeen tarinaan nimeltä To Be Read Backwards tehdäkseen elokuvaversion. Tarina alkaa päähenkilön kuolemasta. Hän kulkee vähitellen kohti syntymäänsä ja oppii, kuka hän on. Tarina kuuluu siis samalle aivot nyrjäyttävälle reviirille kuin Memento (päähenkilö ei muista mitään, joten kohtaukset ovat nurinkurisessa järjestyksessä) ja Benjamin Buttonin uskomaton elämä (mies näyttää ikälopulta vauvana, mutta nuorentuu muiden vanhetessa).

Elokuvaa kehitetään ohjaaja Noah Hawleylle. Hän on luonut muun muassa tv-sarjat Fargo ja Legion ja hän on saanut filmattua ensimmäisen elokuvansa, joka on Natalie Portmanin tähdittämä astronauttisci-fi Pale Blue Dot.

Tarinan kirjoittaja Matthew Baker on tulessa: neljä tarinaa on ostettu tänä vuonna. Netflix voitti tarjouskilpailun tarinasta Life Sentence (rikollisten muistot pyyhitään tulevaisuudessa), Amazon tarinasta Transition (tiede mahdollistaa ruumiista irtautumisen) ja tuotantotalo Makeready tarinasta The Appearance (avaruusolennot ovat kuin pakolaisia).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix tilasi telek... Jo kertaalleen siirt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova